tiistai 18. lokakuuta 2016

Sushi-kulttuuri Suomessa

sushikurssit


Sushi, mitä siitä tulee ensimmäisenä mieleen? Monelle meistä siitä tulee ensimmäisenä mieleen japani ja raaka kala. Sushi ei kuitenkaan ole vain raakaa kalaa vaan pikemminkin juhlaruokaa.

Sushi on saapunut Suomeen suhteellisen myöhään, mutta se on tullut jäädäkseen. Oikeanlaisen sushin riisi on juuri oikein keitetty. Sen ainekset ovat täysin tuoreita ja taidokkaasti veitsellä leikattuja meren antimia. Jokainen sushi onkin enemmänkin taideteos kuin pelkkää ruokaa. Suomessa järjestetään paljon erilaisia sushi-kursseja, joissa voit oppia salat, jotka auttavat sinua luomaan näitä oman elämäsi taideteoksia.

Sushi-kursseilla opetellaan valmistamaan herkullisia susheja, joita on helppo valmistaa kotona. Kotona sushin valmistaminen onkin perusasioiden tietämisen jälkeen helppoa, koska tarvikkeet löytyy ihan normaalista ruokakaupastakin. Opit siis valmistamaan upean ja herkullisen sushiaterian. Samalla sinulla on oiva tilaisuus tutustua raaka-aineisiin sekä erilaisiin valmistustekniikoihin. Neljän tunnin kursseilla käydään läpi myös veitsenkäyttöä sekä ateriointia syömäpuokoilla.

Kurssi on hieno lahja ystävälle, johon voitte halutessanne osallistua myös yhdessä! Se sopii mainiosti niin ensikertalaiselle kuin myös jo sushiin tutustuneille.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti